کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
کامپوزیت مناسب چه دندان هایی است؟
Blog Article
همچنین در صورت آسیب یا خرابی و شکستگی کامپوزیت، این امکان وجود دراد که دوباره ترمیم و اصلاح شود بنابراین جای نگرانی وجود ندارد.
برخلاف تصور برخی افراد، کامپوزیت به دندان طبیعی شما آسیبی نمیرساند. جنس کامپوزیت از ماده خمیرمانندی است که با یک نور آبی تثبیت میشود.
با رعایت بهداشت دهان و دندان، مسواک زدن منظم، استفاده از نخ دندان، خمیر دندان و دهانشویه مناسب از تجمع جرم و پلاک روی دندان کامپوزیت و تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.
کامپوزیت دندان در دو مرحله اجرا میشود. دندانپزشک در مرحله اول، دندانها را بررسی کرده و مشکلاتی نظیر پوسیدگی و .
این ویزیتها به پزشک اجازه میدهند تا ماندگاری و سلامت ترمیم را ارزیابی کرده و در صورت لزوم ترمیمات لازم را انجام دهد.
این روش برای ترمیم کوچکترین آسیبها و همچنین تغییرات زیبایی در دندانها مناسب است. همچنین، کامپوزیت میتواند در یک نوبت توسط پزشک دندانپزشک انجام شود و نیاز به ویزیتهای مکرر کمتری دارد.
در صورت اصرار بر انجام این درمان، بهتر است در سهماهه دوم بارداری (ماههای چهارم تا ششم) انجام شود، زیرا جنین در این دوره به رشد کافی رسیده و داروهای مسکن برای او ضرری ندارند.
ورزشهای تماسی: اگر ورزشهای تماسی انجام میدهید، از محافظ دهان استفاده کنید تا از آسیب به کامپوزیتها جلوگیری شود.
از کامپوزیت به منظور بازسازی سطح این دندانها استفاده میشود.
تکنیکهای درمانی: روشهای استفادهشده توسط دندانپزشک میتواند بر میزان درد تأثیر بگذارد.
استفاده از دهانشویه: دهانشویه مخصوص کامپوزیت دندان میتواند به کاهش باکتریهای دهان و جلوگیری از تشکیل پلاک کمک کند.
کامپوزیت ونیر یکی از انواع روکش های دندانی است که رنگ بسیار مناسبی داشته و ظاهری مناسبی به دندان ها میدهد و در دندانپزشکی زیبایی نیز استفاده می شود.
کامپوزیت دندان کاربردهای زیادی دارد. این ماده به قدری مفید و کاربردی است که حتی از آن برای اتصال براکت به دندانها در ارتودنسی استفاده می شود. از دیگر کاربردهای آن:
لمینت و کامپوزیت دندان هر دو برای بهبود ظاهر دندانها استفاده میشوند، شرایط کامپوزیت دندان اما هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند: